Ljudje smo bitja odnosov.

Psihoterapija temelji na zaupnem odnosu med terapevtom in klientom, ki se ustvarja s spoštljivo, iskreno in sočutno držo.

REZERVIRAJTE TERMIN

PSIHOTERAPEVTSKA POMOČ

Naše terapevtsko delo poteka po inovativnem modelu relacijske družinske terapije, ki v ospredje postavlja odnos in telo, ki vedno pomni in išče razrešitve bolečih izkustev ravno v intimnem odnosu.

Svetovalni razgovor

Včasih se zgodi, da se posameznik, par ali družina znajde v stiski, za katero se zdi, da je brezizhodna. Takrat je pomembno, da lahko nekomu zaupajo, kaj se dogaja. Pogosto zadostuje zgolj enkraten sočuten in empatičen odziv nekoga, ki prepozna stisko in jo ovrednoti. Zadostuje “pogled od zunaj”, smernice kako iti naprej, pozitivno ovrednotenje nastale stiske in seveda sočutne oči, ki sprejemajo. Po zaključenem pogovoru se lahko posameznik, par ali družina odloči, da se želi poglobiti v nastali problem in doseči konkretne spremembe ter tako vstopi v nadaljnji terapevtski proces.

  • srečanje poteka 50′

  • cena posameznega srečanja je 50,00 EUR
  • študentom, invalidom, brezposelnim in upokojencem nudimo 20 % popust

Terapevtski proces

Terapevtska pomoč je namenjena vsem, ki se soočajo z bolečimi življenjskimi izzivi, ki pomembno vplivajo na kvaliteto in doživljanje vsakdana, odnosov in razmerij v družbi. Nekateri dogodki se globoko zasidrajo v našo psihično strukturo in preko disfunkcionalnih vedenj iščejo pot v območje zavednega. Takrat je telo tisto, ki opominja, da se nekaj pomembnega dogaja in odraža nemoč posameznika. Neobvladljivost vedenja in vpetost v začaran krog ponavljanja nesmiselnih vzorcev, navad in nezdravih, ogrožujočih odnosov prisili posameznika, da se odloči za strokovno pomoč.

Terapevtska pomoč posameznikom, ki se soočajo z različnimi osebnimi stiskami.

Terapevtska pomoč partnerjem in zakoncem, ki se soočajo z medosebnimi težavami in različnimi osebnimi stiskami.
Terapevtska pomoč za družine, ki se srečujejo z različnimi težavami v medosebnih odnosih.
Terapevtska pomoč večjemu številu posameznikov, ki jih druži skupen problem in se želijo soočiti in predelati osebno stisko z globljim uvidom skupinske dinamike in terapevta.
  • terapevtski proces vključuje 12 zaporednih srečanj po 50′. Po želji se ciklus terapij lahko ponovi.

  • cena terapevtskega  srečanja je 50,00 EUR

  • pogoji vključitve: 1. prostovoljna odločitev in aktivno sodelovanje, 2. sposobnost rednega udeleževanja srečanj, 3. ustrezno psihofizično stanje, 4. sodelovanje partnerjev oz. vseh družinskih članov v terapiji

  • študentom, invalidom, brezposelnim in upokojencem nudimo 20 % popust

Delo na Inštitutu Addictiva poteka v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ur. l. RS, št. 86/04), s kodeksom etičnih načel v socialnem varstvu (ur. l. RS, št. 59/02), etičnim kodeksom AAMFT (Ameriške zveze zakonskih in družinskih terapevtov) in etičnim kodeksom Združenja zakonskih in družinskih terapevtov  Slovenije.

0
Healthy Patients
0
Specialized Doctors
0
Unique Departments
0
National Awards

REZERVIRAJTE TERMIN

Vaša stiska in vaša bolečina sta nam pomembni. V stiski vam ni potrebno biti sami! Pošljite nam svoja vprašanja in potrudili se bomo, da Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času (24 ur)