Inštitut Addictiva

Vsakdo z ranjenim spominom, ranjeno dušo ali telesom lahko svojo ranjenost spremeni v izvir življenja.

REZERVIRAJTE TERMIN >>

NAŠA EKIPA

Na Inštitutu Addictiva delujemo po inovativnem terapevtskem modelu Relacijske družinske terapije. Vsi terapevti smo člani Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije (ZZDT) in delujemo pod supervizorskim spremljanjem licenciranih supervizorjev.

mag. NATAŠA LOTRIČ
mag. NATAŠA LOTRIČzakonska in družinska terapevtka
zasvojenost s seksualnostjo, partnerji zasvojenih s seksualnostjo, soodvisnost, spolna/čustvena zloraba, izguba otroka, svetovanje in delavnice za podjetja
PREBERI VEČ >>
Odsotna do septembra 2024.

MNENJA O NAS

Zakaj v poplavi psihoterapevtskih storitev izbrati ravno nas? V pomoč pri odločitvi so Vam lahko mnenja naših klientov, ki so nam zaupali svoje izkušnje z nami.

Poleg profesionalnih veščin (obrtniških psiholoških prijemov) je terapevtka imela tudi človeško toplino in je znala najti tiste kotičke osebnosti, ki so bili predolgo zanemarjeni in zapuščeni.

MARKO, zaposlen

Že po nekaj seansah sem se s pomočjo terapevtke dejansko ponovno rodil, podoživel in osmislil svojo stisko ter se rešil ogrožajočih občutkov krivde. Vedno pa velja: “Without God, I can’t; Without me, God won’t.”

IVAN, zaposlen

Ob terapevtki sem se vedno počutila varno, z njeno pomočjo sem našla deklico v sebi in z njeno pomočjo sem to deklico negovala in jo razvijala v žensko, ki ve kaj hoče, ki zna postaviti meje, žensko, ki sije.

ANDREJA, zaposlena

Rečem lahko, da so to bili trenutki v mojem življenju, ki se jih bom vedno hvaležno spominjal kot nekaj izrazito pozitivnega, poučnega in dragocenega za mojo osebno in duševno rast.

ANONIMEN

V terapevtskem procesu sem čutila varnost, sprejetost, zaupanje. Nagovorjeno sem se počutila v pogovorih o spolni zasvojenosti in življenju nasploh, medosebnih odnosih, družini in zakonu. Hvala vam!

VALERIJA, zaposlena

Všeč mi je bilo veliko spoštovanje do stranke in njene osebne zgodbe, upoštevanje osebnega ritma pri izvajanju terapije in iskren pogovor o tem ter dosledno upoštevanje profesionalne distance.

JOŽI, zaposlena

Terapevtka me je prejela toplo, me poslušala, delila z mano mojo bolečino. Marsikaj sva predihali skupaj, odkrivali boleče stvari iz preteklosti. Ob njej sem vedno bolj postajala svobodna.

ZDENKA, upokojenka

Ko se odnos ali posameznik v življenju znajde pred novimi dejstvi, potrebuješ nekoga, ki tudi tvojega partnerja vidi takega kot je in ti pove, da se iz črepinj odnosa ne da več sestaviti povsem enake skodelice kot je bila, se pa da sestaviti drugačno, včasih boljšo.

MIRJAM, zaposlena

Kljub temu, da v najhujši stiski nisem zmogla osmisliti takratne poti in trpljenja, ju danes, ob hvaležnem pogledu nazaj, lahko. Ženska, kakršna sem postala, se brez bolečine ob prehojeni poti, nikoli ne bi razcvetela.

ŠPELA, zaposlena
0
Zadovoljnih klientov
0
Strokovnjaki
0
Področja svetovanja
0
V medijih

Kontaktirajte nas

Za vsako spremembo je potrebna Vaša odločitev. Pošljite nam vprašanje, ali se naročite na svetovalni termin. Potrudili se bomo, da Vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.