Avada Health

Kind words can be short and easy to speak, but their echoes are truly endless.

REZERVIRAJTE TERMIN

NAŠA EKIPA

Na Inštitutu Addictiva delujemo po terapevtskem modelu Relacijske družinske terapije. Vsi terapevti smo člani Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije in delujemo pod supervizorskim spremljanjem licenciranih supervizorjev.

mag. NATAŠA ROPRET

Po zaključenem magistrskem študiju zakonske in družinske terapije študijsko pot nadaljuje v okviru doktorskega študija zakonske in družinske terapije. Neformalno se izobražuje tudi pri Living Scripture Institute pod mentorstvom ustanoviteljice dr. Therese Burke, in sicer v programih okrevanje po spolni zlorabi (Grief to Grace – Reclaiming the Gift of Sexual Dignity). Kot zakonska in družinska terapevtka deluje na področju zdravljenja zasvojenosti s seksualnostjo in soodvisniških odnosov, predelave različnih oblik zlorab (telesna, spolna in čustvena) in drugih travmatičnih doživetij. Še posebej se posveča ženskam in njihovim težavam na področju spolnosti in partnerskih odnosov. Prav tako nudi pomoč in oporo ljudem, ki se soočajo s kronično boleznijo in tudi vodi skupino za kronično bolne. V okviru relacijske družinske paradigme razvija model okrevanja od zasvojenosti s seksualnostjo, katere tematiko je obširneje predstavila v magistrskem delu z naslovom Seksualna zasvojenost v povezavi z zlorabo in simptomi posttravmatske stresne motnje (PTSM). V nastajajočem doktorskem delu pod mentorstvom izr. prof. dr. Tanje Repič Slavič pa posveča posebno pozornost partnerjem in svojcem seksualnih odvisnikov. Redno se udeležuje strokovnih srečanj zakonskih in družinskih terapevtov, kjer kot članica tudi aktivno sodeluje. Kot zunanja strokovna izvajalka gostuje na različnih predavanjih, sodeluje z društvom Betanija in objavlja svoje prispevke v sodelovanju z revijo Ona.

  • natasa@addictiva.si

mag. TEJA BANDEL CASTRO

po izobrazbi univerzitetna diplomirana psihologinja, je zaključila magistrski študij zakonske in družinske terapije. Ima zelo bogato znanje iz različnih vrst psihoterapije, bolj podrobno pa se je izobrazila iz zakonske in družinske terapije. Trenutno se izobražuje še na področju kognitivno-vedenjske terapije (Praktikum I). Svoje izkušnje na področju psihološke diagnostike, svetovanja in psihoterapije je nabirala v okviru desetletnih delovnih izkušenj na področjih vzgoje in izobraževanja, socialnega in zdravstvenega varstva. Trenutno je zaposlena v CIRIUS KAMNIK kot specializantka klinične psihologije in opravlja psihodiagnostiko, svetovanje in psihoterapijo za gibalno ovirane otroke ter njihove starše. V svoji magistrski nalogi se je osredotočala na značilnosti družin z otroci z motnjo hiperaktivnosti in pozornosti, aktivna pa je tudi v raziskovalni dejavnosti, v objavljanju strokovnih in znanstvenih prispevkov ter sodeluje na kongresih in strokovnih srečanjih v Sloveniji in tujini. Je članica Društva za vedenjsko in kognitivno terapijo Slovenije in Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije, kjer ima tudi pomembno vlogo kot članica izvršnega odbora. V svoji klinični praksi se osredotoča še na svetovanje in psihoterapijo družinam z otroci s posebnimi potrebami, mladostnikom in posameznikom z duševnimi motnjami ter njihovim družinam.

  • teja@addictiva.si

OUR PATIENTS SAY

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque
PENNY DANIELS
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque
MARGERET TINSDALE
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque
ROSE JAMERSON
0
Healthy Patients
0
Specialized Doctors
0
Unique Departments
0
National Awards

REZERVIRAJTE TERMIN

Vaša stiska in vaša bolečina sta nam pomembni. V stiski vam ni potrebno biti sami! Pošljite nam svoja vprašanja in potrudili se bomo, da Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času (24 ur.