Tukaj smo za Vas.

Nudimo Vam varen prostor in sočuten odziv, ki zdravi. Verjamemo, da vsakdo z ranjenim spominom, ranjeno dušo ali telesom lahko svojo ranjenost spremeni v izvir življenja.

Preberite več

V STISKI VAM NI POTREBNO BITI SAMI

 +386 31 406 181

Dobrodošli na uradni spletni strani Inštituta Addictiva

Smo zasebni zavod za zasvojenosti in medosebne odnose, kjer nudimo psihoterapevtsko pomoč posameznikom, parom in družinam v čustveni stiski.

PODROČJA NAŠEGA DELA

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae

TERAPIJE

Strokovno in skrbno izvajamo psihoterapevtsko pomoč posameznikom, parom in družinam, ki se soočajo s težavami v medosebnih odnosih.

Vsi terapevti Inštituta Addictiva smo člani Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije ter delujemo pod supervizorskim spremljanjem licenciranih supervizorjev.

INDIVIDUALNA TERAPIJA

Se soočate s čustveno stisko, si želite nekaj spremeniti v svojem življenju ter prekiniti s starimi vzorci in navadami, v katere se čutite ujete?

PREBERITE VEČ

PARTNERSKA TERAPIJA

Se v odnosu srečujeta z bolečino, izdajstvom, zamerami, ali izgubami? Enostavno ne vesta, kako iti skupaj naprej? Potrebujeta le preveriti svoje odločitve, ali le poiskati mnenje “tretjega”?

PREBERITE VEČ

DRUŽINSKA TERAPIJA

Se kot družina soočate z bolečo čustveno stisko, iz katere mogoče ni videti izhoda in potrebujete zgolj sočuten odziv in pogled tretjega, ki bi znal poimenovati in umiriti vašo stisko?

PREBERITE VEČ

Kontaktirajte nas

Za vsako spremembo je potrebna Vaša odločitev. Pošljite nam vprašanje, ali se naročite na svetovalni termin. Potrudili se bomo, da Vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.