Project Description

Ko nastopijo težave na delovnem mestu

Kako odreagirati, ko odkrijete, da ima vaš zaposleni težave z alkoholom, z igranjem iger na srečo , z obiskovanjem pornografskih spletni strani, (tudi med delovnim časom)? So se morebiti k vam zatekli zaposleni, ki imajo osebne težave, katerih posledice se odražajo v upadu njihove delovne uspešnosti in sposobnosti?

Pogosto zgolj odpoved zaposlitvene pogodbe ni rešitev. Pomembno je, kako pristopimo do zaposlenega, ga soočimo s problemom ter mu ponudimo možnost odločitve in iskanja skupne rešitve za nastalo situacijo. Mogoče se vam zdi, da se ni vredno ukvarjati z osebnimi stiskami in problemi zaposlenih, a na dolgi rok so dobri in pozitivni odnosi ključna investicija v delovanje vašega podjetja.

Kaj vam nudimo?

  • izobraževalne delavnice za skupine zaposlenih

  • individualno svetovanje za zaposlene

  • reševanje sporov in konfliktov na delovnem mestu

  • svetovanje za vodilni team v podjetju

  • delavnice in izobraževanje po vaših želja

Če bi želeli, da pridemo v vaše podjetje, se z veseljem odzovemo vašemu vabilu in delimo svoje strokovno znanje in izkušnje z vami in vašimi zaposlenimi. Dosegljivi smo vam od ponedeljka – petka na telefonski številki 031 406-181 ali na e-naslovu natasa@addictiva.si.

Kontaktirajte nas

Za vsako spremembo je potrebna Vaša odločitev. Pošljite nam vprašanje, ali se naročite na svetovalni termin. Potrudili se bomo, da Vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.